Волинь як поліетнічний регіон - Надольська, Валентина Василівна; Nadolska, Valentyna V. (Рада німців України, 2015)
У статті прослідковуються процеси формування Волині як поліетнічного регіону, характеризуються історичні традиції вхаємодії на цих землях українців. поляків, євреїв, німців, чехів, вірменів, караїмів.
Keywords: поліетнічний регіон; Волинь; німці; поляки; чехи; вірмени; караїми