Теорія і практика психологічного супроводу - Федоренко, Раїса Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У методичних рекомендаціях до вибіркового освітнього компонента «Теорія і практика психологічного супроводу» висвітлено важливі питання теоретичного матеріалу щодо особливостей надання психологічної допомоги певним категоріям осіб, які безпосередньо її потребують. Навчально-методичні рекомендації містять: силабус освітнього компонента, зміст практичних завдань, завдання для самостійної роботи, ІНДЗ, питання до самоконтролю, інформаційні ресурси та рекомендовану літературу. Методичні вказівки рекомендуються студентам факультету психології спеціальності Психологія освітньо-професійної програми «Практична психологія» (Психологічне консультування та психотерапія) кваліфікаційного рівня «Магістр» і повністю відповідають навчальній програмі з освітнього компонента.
Keywords: поняття психологічного супроводу; програми психологічного супроводу; 159.9 : 005.942 (072)