Інвестування : робоча програма нормативної навчальної дисциліни - Левицький, Віктор Володимирович; Levytskyi, V. V. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Предметом вивчення дисципліни "Інвестування" є організація ефективної оцінки та аналізу інвестиційних процесів. Курс "Інвестування" відноситься до спеціальних економічних дисциплін та висвітлює основні аспекти проведення інвестиційного аналізу та здійснення на його основі інвестиційної діяльності. Дисципліна тісно взаємопов’язана з курсами "Інвестиційний аналіз", "Фінанси підприємства", "Інвестиційний менеджмент", "Фінансова діяльність суб’єктів господарювання", тощо.
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни "Інвестування", складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки "Бакалавр" галузі знань 0305 – "Економіка і підприємництво", напряму підготовки 6.030508 “Фінанси і кредит”.
Keywords: інвестиції; інвестування; інвестиційний процес