Структура електронного курсу з фінансового й обліково-аналітичного забезпечення управлінських рішень та оцінювання ризиків - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський інститут ім. В. Липинського ПрАТ «ВНЗ «МАУП», 2023)
Описано структуру електронного курсу з фінансового й обліково-аналітичного забезпечення управлінських рішень та оцінювання ризиків.
Keywords: електронний курс; управлінські рішення; аналітичне забезпечення; оцінювання ризику; 657.05:657.15]:005.311.6+005.52:005.334