Переговорні техніки - Ющишина, Лариса Олексіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Конспект лекцій містить систематизований матеріал, що дозволяє майбутнім фахівцям сформувати цілісне уявлення про сутність, структуру та етапи переговорного процесу, опанувати сучасні методи й стратегії ведення переговорів у професійному середовищі. Представлений матеріал сприяє розвитку комунікативних, аналітичних та управлінських компетентностей, необхідних для ефективної взаємодії з партнерами, прийняття узгоджених рішень і запобігання конфліктним ситуаціям у діловій практиці.
Рекомендовано здобувачам вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності D3 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент».
Keywords: переговорний процес; види переговорів; переговорні стилі та стратегії; міжкультурні переговори; техніки переговорів; 658.3:005.336.2