Аналіз гандикапних проявів особистості за допомогою проективної методики "Я зустрів інваліда" - Назаревич, В. В.; Nazarevich, V. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розкрито особливості впровадження та аналіз основних тенденцій використання проективної методики «Я зустрів інваліда», що дає можливість визначити прояви гандикапних рис особистості. In the article author reveals the features of the introduction and analysis of main tendencies using of projective technique «I met a disabled person» that can define personality traits of handicap manifestations.
The Analysis of Personal Handicap Manifestations of Personality Using Projective Technique «I met a disabled person»
Keywords: гандикапізм; малюнок; проективна методика; handicapism; drawing; projective technique