Проблеми комплексного розвитку території - Маковецька, Лариса Олексіївна; Makovetska, Larysa O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У виданні вказані вимоги до курсових робіт з проблем комплексного розвитку території, подаються необхідні методичні поради студентам щодо їх виконання та оформлення
Keywords: курсова робота; комплексність; територія