Особливості розвитку спритності та стрибучості учнів груп початкової підготовки ДЮСШ із волейболу - Поляковський, А. В.; Швай, О. Д.; Поляковський, В. І.; Poliakovskiy, A. V.; Shvay, O. D.; Poliakovskiy, V. I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті визначено зміст засобів і методів розвитку спритності та стрибучості учнів груп початкової підготовки ДЮСШ із волейболу. Вивчено думку тренерів-практиків про значення швидкісно-силових якостей для підготовки юних волейболістів. Виявлено рівень розвитку спритності та стрибучості учнів груп початкової підготовки першого року навчання з волейболу. The paper defines the content and methods of skill development and high ability student groups DYUSSH initial training in volleyball. Studied according to coaches about the importance of practicing power-speed preparation of young volleyball players. Detected level of dexterity and ability to jump high initial training groups of students the first year of volleyball.
Features of Agility and Spring Ability Student Groups DYUSSH Initial Training in Volleyball
Keywords: волейбол; спритність; стрибучість; швидкість; початкове навчання; фізична підготовка; volleyball; agility; spring ability; speed; initial training; physical training