Аналіз результатів експериментальної роботи з упровадження педагогічної системи професійного розвитку майбутнього вчителя фізичної культури в умовах інформаційно-освітнього простору - Драгнєв, Юрій; Dragnyev, Yuriy (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Проведене дослідження за критеріями, показниками та рівнями професійного розвитку показало, що впровадження педагогічної системи професійного розвитку майбутнього вчителя фізичної культури в умовах інформаційно-освітнього простору має позитивні результати. Визначення теоретико-методологічних основ розробки педагогічної системи професійного розвитку майбутнього вчителя фізичної культури в умовах інформаційно-освітнього простору та отримані наукові дані дають можливість стверджувати, що саме створення авторської педагогічної системи значно впливає на професійну підготовку майбутніх учителів фізичної культури та забезпечує високий рівень їхньої професійної готовності до професійної діяльності в умовах інформаційно-освітнього простору. The rearch according to criteria and level of professional development has shown that implementation of pedagogical system of professional progress of future physical culture teacher under conditions of informational and educational domain has positive results. Defining of theoretico-methodological basics of development of pedagogical system of professional progress of future physical culture teacher under conditions of informational and educational domains and received scientific resultus let us state that creation of author’s prdagogical system influences professional preparation of future physical culture teachers and ensures their professional readiness for professional activity under condition of informational and educational domain.
Analysis of the Results of Experimental Work on Implementation of Pedagogical System of Professional Progress of Future Physical Culture Teacher Under Conditions of Informational and Educational Domain
Keywords: аналіз результатів; експериментальна робота; професійний розвиток; майбутні вчителі фізичної культури; results analysis; experimental work; professional progress; future physical education teachers