Фемінітиви в системі сучасної французької мови - Гуз, Олена Петрівна (Центр фінансово-економічних наукових досліджень, 2024)
Розглянуто процес фемінізації сучасної французької лексики.
Keywords: фемінітиви; французька мова; 811.133.1’367.622’366.522