Платформи корпоративних інформаційних систем: програма вибіркової навчальної дисципліни - Булатецький, Віталій Вікторович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Програма навчальної дисципліни "Платформи корпоративних інформаційних систем", складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів галузі знань 12 Інформаційні технології, напряму 122 Комп’ютерні науки та інформаційні технології, освітньої програми Комп’ютерні науки та інформаційні технології. Предметом вивчення навчальної дисципліни є базові визначення та поняття корпоративних систем та основні платформи їх розробки, а саме основні їх можливості, особливості програмування, та їх багаторівневі архітектури.
Keywords: корпоративні системи; NET; java