Методологічні проблеми впровадження в навчальний процес інформаційно-комунікаційних технологій та інноваційних методик - Мартинюк, Олександр Семенович; Martynyuk, O.S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2014)
Розглянуто методологічні проблеми впровадження засобів інформаційно-комунікаційних технологій та інноваційних методик у навчальний процес. Сформульовано основні можливості сучасних комп’ютерних засобів, психолого-педагогічні та технологічні характеристики навчання в комп’ютерному середовищі.The methodological problems of the introduction of an informative and communication technologies and innovative methodics in the teaching process are considered. The basic capabilities of modern computer tools, psychological, pedagogical and technological characteristics of study in the computer environment are formulated.
Methodological problems of implementation of information and communication technologies and innovative methods in the educational process
Мартинюк Олександр Семенович - кандидат пед. наук, доцент кафедри загальної фізики та методики викладання фізики СНУ імені Лесі Українки
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; психолого-педагогічні та технологічні характеристики навчання; навчальний процес; informative and communication technologies; psychological, pedagogical and technological characteristics of study; learning process