Косаковська Леся Петрівна : біобібліографічний покажчик до ювілею - Сидорук, Інна Петрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2017)
Біобібліографічний покажчик підготовлено до ювілею кандидата мистецтвознавства, доцента кафедри хореографії Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Лесі Петрівни Косаковської. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1995 до 2017 рр., а також громадську, педагогічну та культурно-мистецьку діяльність. Видання доповнене допоміжними покажчиками та світлинами. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.

The bio-bibliographical index prepared to jubilee of the candidate of art criticism, lecturer of the department of Choreography of Lesya Ukrainka Eastern European National University – Lesia Petrivna Kosakovska. The scientist’s papers are presented in the bibliographic order, covering the period from 1995 tо 2017, are presented public, pedagogical, cultural and art activity. Auxiliary indexes are added to the edition and photos. The bibliographical description of the publications is compiled in accordance with the valid standards. The book is appointed to scholars, teachers, post-graduates, students.
Keywords: бібліографічне видання; bibliography; Косаковська Л. П.; Kosakovska L. P.