Наближення класів $B^{\Omega}_{1,\theta}$ періодичних функцій багатьох змінних у просторі $L_{\infty}$ - Федуник-Яремчук, Оксана Володимирівна; Fedunyk-Yaremchuk, Oksana V. (Інститут математики НАН України, 2014)
Одержано точні за порядком оцінки наближення класів $B^{\Omega}_{1,\theta}$ періодичних функцій багатьох змінних в просторі $L_{\infty}$ східчасто-гіперболічними сумами Фур'є.

We obtain exact order estimates of approximation of classes BΩ1,θ of periodic functions of several variables in the space L∞ by using step hyperbolic Fourier sums
Approximation of classes $B^{\Omega}_{1,\ theta}$ of periodic functions of several variables in the space $L_{\infty}$
Keywords: мішаний модуль неперервності; східчасто-гіперболічна сума Фур'є; східчасто-гіперболічний хрест; mixed modulus of continuity; step hyperbolic Fourier sum; step hyperbolic cross