Річний режим тривалості сонячного сяйва у Волинській області на початку ХХІ сторіччя - Павловська, Тетяна Сергіївна; Семенюк, Олександр Іванович; Мерчук, Вікторія Ігорівна (Регіональна рада молодих вчених при управлінні освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації, 2020)
Здійснено аналіз річного режиму тривалості сонячного сяйва у Волинській області (метеостанція „Ковель”) упродовж 2001−2019 рр. та його порівняння із річним режимом тривалості сонячного сяйва досліджуваної місцевості у ХХ ст.
Keywords: тривалість сонячного сяйва; Ковель; Волинська область; радіаційний режим; світловий режим; геліоресурси