Історія створення Музею археології Волинського державного університету імені Лесі Українки - Яцечко, Тетяна Володимирівна; Yatsechko (Blazhenko) T. V.; Петрович, В.; Petrovich V. (My University, 2007)
У системі музеїв України особливе місце займають музеї вищих навчальних закладів. Одним із найбільших вузівських музеїв Західного регіону України є археологічний музей Волинського державного університету імені Лесі Українки
Keywords: музей археології; ВНУ; Луцька семінарія; культура; історія; екскурсія