Тлумачення норм трудового права як стадія правозастосування - Юхимюк, Ольга Михайлівна; Кравчук, Микола Артемович; Yukhymiuk, Olha M.; Kravchuk, Mykola A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Тлумачення норм трудового права є важливою стадією застосування норм трудового права. Удосконалення процесу застосування норм трудового права може стати надійною гарантією реалізації трудових прав громадян. Interpretation of norms of labour law is the important stage of application of norms of labour law. The improvement of process of application of norms of labour law can become the reliable guarantee of realization of labour rights for citizens.
Keywords: тлумачення права; застосування права; норма трудового права; interpretation; application; norm of labour law