Сучасний стан агропромислового комплексу Волинської області - Голуб, Геннадій Сергійович; Дацюк, Вікторія Олегівна; Давидюк, Віталій Васильович (Регіональна рада молодих вчених при управлінні освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації, 2021)
Згідно даного дослідження, ми бачимо що агропромисловий комплекс Волинської області є доволі багатогалузевим. До складу комплексу входять сільське господарство та галузі харчової промисловості, які переробляють його продукцію. Крім того існують підприємства, які забезпечують зберігання, перевезення, реалізацію продукції таінші. Перспективними напрямками розвитку АПК Волинської області є: реалізація інвестиційних проектів з будівництва як рослинних так і тваринних підприємств; використання та застосування ресурсозберігаючих технологій виробництва та вирощування продукції; модернізація та нарощування кількості виробництва; надання підтримки селянським господарствам з боку держави.
Keywords: агропромисловий комплекс; Волинська область; сільське господарство; харчова промисловість; 631