Типові лексичні помилки у волинських друкованих ЗМІ - Яворський, Андрій Юрійович; Yavorskyi, Andrii Yu. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Прокоментовано типові лексичні помилки у волинських друкованих ЗМІ, запропоновано варіанти редагування.
Keywords: мовна норма; мовна помилка; лексична норма; лексична помилка; слововживання; плеоназм