Основи психології - Кордунова, Наталія Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Курс «Основи психології» надає можливість студентам оволодіти системою знань щодо закономірностей існування та розвитку психічної реальності, осмисленні найбільш ефективних методів психологічного пізнання та впливу на особистість, що є важливим елементом підготовки до професійної діяльності майбутнього фахівця. Основу базових знань даної дисципліни складають теоретичні та експериментальні дослідження, що виявляють найбільш загальні психологічні закономірності, теоретичні принципи і методи психології, основні поняття та категоріальний апарат.
Keywords: психіка; свідомість; особистість; діяльність; спілкування; психічні процеси; вікова психологія; спеціальна психологія