Теоретична граматика французької мови: програма нормативної навчальної дисципліни - Хірочинська, Ольга Іванівна; Khirochynska, Olha I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є граматична будова мови, як мікросистеми у загальній системі французької мови. Міждисциплінарні зв’язки: практична граматика французької мови, сучасні граматичні течії, сучасні лінгвістичні течії, лінгвістика тексту, загальне мовознавство.
Робоча програма навчальної дисципліни «Теоретична граматика французької мови» призначена для студентів ІV курсу французького відділення факультету іноземної філології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: теоретична граматика; граматична будова