Психореабілітація депривованого провінціала: медіально-рефлексійний підхід - Гошовська, Дарія Тарасівна; Гошовський, Ярослав Олександрович; Goshovs'ka, D. T.; Goshovs'kyj, Ya. A. (My University, 2011)
У статті йдеться про задіяння медіально-рефлексійного тренінгового підходу для успішної ресоціалізації депривованої особистості з провінції. Розкрито змістові та структурно-функціональні параметри медіально-рефлексійного тренінгу як психореабілітаційного інструментарію, що дозволяє депривованому провінціалові набути адекватнішої самооцінки й ідентичності. Speech goes in the article about involving of medial-reflection of training approach for successful resocialisation of deprived personality from a province. The semantic are exposed and structurally functional parameters of the training as a psychological rehabilitation tool, that allows a deprived provincial to purchase more adequate self-appraisal and identity.
Psychological rehabilitation of deprived а habitant is from a province: medial-reflection training approach
Keywords: депривація; депривована особистість; психореабілітація; медіально-рефлексійний тренінг; deprivation; deprived personality; psychological rehabilitation; medial-reflection training