Програмно-цільове забезпечення функціонування кримінально-виконавчої системи (теоретико-концептуальний аспект) - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (НДІ приватного права і підприємництва АПрН України; ТОВ ”Гарантія”, 2009)
У статті аналізуються шляхи та способи реалізації попередньо розробленої сукупності дій і заходів з удосконалення кримінально виконавчої системи у процесі її реформування. Ways and methods of realization of programmatic special purpose providing aggregate of actions and measures are analysed on the improvement of the criminally executive system in the process of its reformation.
Keywords: програмно-цільове забезпечення; кримінально-виконавча система; функціонування