Міжнародні економічні відносини (частина ІІ: регулювання) - Деделюк, Катерина Юріївна; Dedeliuk, Kateryna Yu. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Викладено тематичний зміст дисципліни, наведено запитання для обговорення на практичних занять, представлено вказівки до виконання індивідуальної роботи, подано зразки завдань для написання модульно-контрольних робіт і перелік запитань підсумкового контролю, список літературних джерел. Рекомендовано студентам факультету міжнародних відносин курсу ІІ напряму підготовки 6.030201 «Міжнародні відносини».
Keywords: сучасні міжнародні економічні системи; інструменти регулювання міжнародної економічної діяльності