Економічна та соціальна географія України - Потапова, Алла Геннадіївна; Potapova, Alla H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Практикум містить практичні завдання, тестування поточного і підсумкового рівня знань студентів, завдання та методичні рекомендації до виконання індивідуального навчально-дослідного завдання, питання для підготовки до екзамену, список літератури. Рекомендовано студентам 4 курсу напряму підготовки 0401 „Географічні науки” спеціальності 6.04010402 „Економічна та соціальна географія”
Keywords: географічне положення України; економіко-географічна характеристика; економічні райони