Наукові праці та навчально-методичні матеріали викладачів, співробітників і студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки : бібліографічний покажчик за 2015 р. - Сидорук, Інна Петрівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, Бібліотека, 2016)
Поточний бібліографічний покажчик "Наукові праці та навчально-методичні матеріали викладачів, співробітників та аспірантів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки» укладено з метою збереження та систематизації відомостей про внесок викладачів університету в сучасну науку. Покажчик укладено в автоматизованому режимі на основі фондів та електронного каталогу бібліотеки Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки за переліком наукових праць, наданих науковим відділом ВНЗ "Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки», а також за матеріалами, які надали кафедри факультетів університету. У покажчик включено бібліографічні описи монографій, довідників, підручників, навчальних посібників, методичних матеріалів, статей із журналів, збірників, опублікованих матеріалів і тез доповідей на конференціях. Публікації згруповано за інститутами (факультетами) та кафедрами. У розділах матеріали розміщено за алфавітом перших авторів, або за назвою. Склад авторів та співавторів відображено в допоміжному іменному покажчику. Бібліографічний опис праць складено згідно чинних в Україні стандартів. Матеріали, зібрані в покажчику, переважно звірені dе visu. Астериксом (*) позначені позиції, ті, які не були звірені через відсутність джерел. Покажчик має довідково-інформаційний характер. Розрахований на студентів, аспірантів, професорсько-викладацький склад та широкий загал читачів.
Keywords: бібліографічні видання; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; наукові праці; 72(4УКР-4ВОЛ)я1