Використання BYOD технологій на уроках фізики - Кучулап, Сергій Вікторович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У роботі проводиться аналіз сучасного стану системи освіти та впровадження технологій в навчальний процес. Розглядаються переваги та недоліки застосування BYOD в середовищі навчання, а також аналізуються можливі ризики та проблеми, пов'язані з цим підходом. Далі в роботі розглядаються різноманітні засоби BYOD, які можуть бути використані в системі змішаного навчання. Аналізуються особливості цих засобів, їхні можливості та обмеження. Досліджуються можливі сценарії використання BYOD для покращення навчального процесу та підвищення активності учнів. Також у роботі вивчаються педагогічні аспекти впровадження BYOD. Розглядаються методи навчання та підходи, які дозволяють ефективно використовувати BYOD у навчальному процесі. Аналізуються позитивні результати впровадження BYOD та його вплив на навчання та мотивацію учнів.
Keywords: освіта; фізика; BYOD; m-learning; мобільні технології; навчальний процес