Пізнаємо довкілля – читаємо, вивчаємо, досліджуємо - Ройко, Наталія Іванівна; Стасюк, Людмила Павлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У навчально-методичному посібнику з’ясовано поняття «компетентність» і обґрунтовано необхідність формування у здобувачів освіти з особливими освітніми потребами природознавчої компетентності. У збірник увійшли літературні, музичні, художні твори, українських і зарубіжних митців, пізнавальні малюнки, ребуси, які можна використовувати під час вивчення предметів природничого циклу. Видання стане у нагоді педагогічним працівникам, здобувачам вищої освіти педагогічних спеціальностей та всіх, хто любить пізнавати довкілля.
У посібнику з’ясовано поняття «компетентність» і обґрунтовано необхідність формування у здобувачів освіти з особливими освітніми потребами природознавчої компетентності. У збірник увійшли літературні та музичні художні твори, картини українських і зарубіжних митців, пізнавальні малюнки, ребуси, які можна використовувати під час вивчення предметів природничого циклу.
Keywords: довкілля; здобувачі початкової освіти; 372