Хімічна метрологія, стандартизація та сертифікація : методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів хімічного факультету за напрямом підготовки 6.0501301 “хімічна технологія” - Юрченко, Оксана Миколаївна; Кормош, Жолт Олександрович (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2017)
Дані методичні рекомендації містять пояснювальну записку, навчальну програму курсу, лабораторні роботи, задачі, довідкові дані, список цитованої літератури. Рекомендовано студентам хімічного факультету за напрямом підготовки 6.040101 “хімія”
Keywords: метрологія; методичні рекомендації; лабораторні роботи; стандартизація; 006.91:378(075)