Спеціальна психологія та методика корекційно-реабілітаційного тренінгу - Гошовська, Дарія Тарасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Предметом вивчення освітнього компонента «Спеціальна психологія та методика корекційно-реабілітаційного тренінгу» є процес диференціювання навчання, виховання і розвитку дітей з психічними і (або) фізичними порушеннями та відхиленнями у поведінці, визначення найбільш результативних шляхів, засобів, спрямованих на своєчасне виявлення, попередження та подолання відхилень у розвитку та поведінці таких дітей.
Keywords: діагностика; інтерпретація результатів дослідження; нозологія; емоційно-вольові порушення