Інноваційна діяльність підприємств в контексті комплексного забезпечення економічної безпеки - Сак, Тетяна Василівна; Sak, T. V. (Херсонський державний університет, 2014)
Стаття присвячена дослідженню особливостей здійснення інноваційної діяльності в контексті комплексного забезпечення економічної безпеки підприємства. Розглянуто процес інноваційного розвитку з позицій забезпечення економічної безпеки; доведено взаємозв’язок між економічною безпекою та інноваційною діяльністю підприємства. Визначено спільні принципи, що характерні для реалізації інноваційної політики та діяльності із забезпечення економічної безпеки; окреслено основні наслідки інновацій, що сприяють забезпеченню економічної безпеки підприємства. The paper deals with peculiarities of innovation activity in the context of economic security comprehensive provision. The process of innovation development is studied from the perspective of ensuring economic security; the relationship between enterprise economic security and innovation activity is demonstrated. The author defines common principles that characterize innovation policy implementation, as well as activity ensuring economic security; outlines the main effects of innovations that contribute to enterprise economic security.
Enterprises innovation activity in the context of economic security comprehensive provision
Keywords: інновація; інноваційна діяльність; інноваційна політика; економічна безпека підприємства; innovation; innovation activity; innovation policy; enterprise economic security