Інтеграція України у міжнародний інвестиційний простір - Лугова, Марина Сергіївна; Luhova Maryna S. (Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського, 2013)
Окреслено необхідність інтеграції України у міжнародний фінансовий простір. Визначено позитивні та негативні ефекти міжнародної фінансової інтеграції для України.
Keywords: іноземні інвестиції; foreign investment space; міжнародний інвестиційний простір; international investment