Дослідження ТШХ-розділення іонних асоціатів деяких органічних аніонів з астрофлоксином - Зима, С. В.; Zyma, S. V. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2011)
Досліджено поведінку іонних асоціатів таких органічних аніонів, як пікрат-, бензоат- та додецилсульфат-іон з ціаніновим барвником астрафлоксином в умовах ТШХ. TLC − behaviour of ion associates of such organic anions as picric-, benzoate-, dodecyl sulfate-ion with astrofloxyn has been investigated.
The Investigation of TLC-Separation of Some Ion Associates Organic Anions with Astrafloxyn
Keywords: тонкошарова хроматографія (ТШХ); іонні асоціати; астрафлоксин; органічні аніони; Thin Layer Chromatography (TLC); ion associates; astrofloxyn; organic anions