Формування звички до самостійних занять фізичними вправами студентів вищих навчальних закладів. - Захожа, Н. Я.; Пантік, В. В.; Zahoga, N. Ya.; Pantik, V. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
У статті висвітлено ставлення студентів до фізичного виховання, розкрито комплексні завдання щодо формування в них звички до самостійних занять фізичними вправами як компонента загальнолюдської культури. In the article the attitude of students toward physical education is reflected, the complex tasks in relation to forming at them of habit to independent employments by physical exercises as a component of common to all mankind culture are exposed.
Forming of Habit to independent Employments by physical Exercises of Students of higher educational Establishments.
Keywords: фізичне виховання; студенти; самостійні заняття; physical education; students; independent employments