Фінансові ризики антикризових стратегій підприємства - Морозов, Є. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено фінансові ризики антикризових стратегій підприємства
Financial risks of enterprise crisis management strategies
Keywords: фінансові ризики; антикризова стратегія