Шляхи визначення фінансово-економічного потенціалу природоохоронних заходів - Волошина, Анастасія Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
В магістерській роботі визначено сутність та значення поняття конкурентоспроможність підприємства, визначено методичний інструментарій для оцінки конкурентоспроможності підприємства, а також особливості формування конкурентних переваг. Здійснено загальну характеристику підприємства. Досліджено конкурентне середовище функціонування підприємства. Здійснено економічний аналіз конкурентоспроможності досліджуваного підприємства. Окреслено основу конкурентоспроможності підприємства шляхом підвищення рівня якості продукції. Обґрунтовано конкурентні позицій на рівні суб’єкта господарювання, а також шляхи забезпечення конкурентоспроможності аналізованого підприємства.
Keywords: економічний потенціал; фінансовий потенціал; природоохоронні заходи; природа; шляхи визначення природоохоронного потенціалу