Методика навчання інтегрованого курсу «Я досліджую світ» (природнича, соціальна і здоров’язбережувальна освітня галузь) у початковій школі - Рославець, Руслана Миколаївна; Пріма, Дмитро Анатолійович; Орлова, Світлана Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У запропонованому навчально-методичному посібнику здійснена спроба нового підходу до структуризації змісту інтегрованого курсу «Я досліджую світ», а саме: «Методика навчання природничої освітньої галузі у початковій школі», «Методика навчання соціальної і здоров’язбережувальної освітньої галузі у початковій школі» на принципах кредитної системи навчання.
Keywords: 373.3.016:[502.2:613.955:3](072)