Проблеми стягнення екологічного податку в Україні - Швая, Тетяна; Shvaia, Tetiana (My University, 2016)
Розглянута роль екологічного податку та визначені основні проблеми його стягнення в Україні. Окреслені можливі напрямки вирішення визначених проблем. Considered the role of ecological tax and the basic problems of its recovery in Ukraine. Outlined possible directions of solving the identified problems.
Problems of ecological tax levied in Ukraine
Науковий керівник: доцент, к.е.н. Цимбалюк І.О.
Keywords: проблеми оподаткування; екологічний податок