Ukrainian War Lexicon in Current English - Kruhlii, Olena (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У роботі представлено українські військові терміни на позначення військових подій і їх учасників у сучасній англійській мови.
Keywords: war lexicon; new vocabulary; nickname; paraphrase