Наталія Петрівна Карпчук [Електронний ресурс] : біобібліогр. покажч. до 50-річчя від дня народж. - Дейнека, Людмила Панасівна; Карпчук, Наталія Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2023)
Біобібліографічний покажчик висвітлює життєвий шлях і наукову діяльність докторки політичних наук, професорки кафедри міжнародних комунікацій та політичного аналізу Волинського національного університету ім. Лесі Українки Наталії Петрівни Карпчук. У виданні відображено результати наукової, педагогічної та практичної діяльності Н. П. Карпчук за 1999–2023 рр. Представлено монографії, навчально-методичні посібники, публікації в збірниках наукових праць, матеріалах наукових конференцій та статті у вітчизняних і зарубіжних виданнях. Покажчик адресовано науково-педагогічним працівникам, аспірантам, здобувачам освіти. Видання доповнене допоміжними покажчиками та фотоілюстраціями.
Keywords: бібліографічні видання; Волинський національний університет ім. Лесі Українки; 327(477.82)(092)(01)