Курс лекцій «Безпека життєдіяльності, основи біоетики та біобезпеки» - Супрунович, Сергій Васильович (My University, 2020)
Методичні рекомендації містять основні поняття та визначення з курсу, питання до екзамену, список літератури. Для студентів факультету хімії, екології та фармації за напрямком підготовки 226 Фармація.
Keywords: безпека життєдіяльності; курс лекцій; біоетика; біобезпека; 331.45(076)