Гадзевич Олег Іванович : біобібліогр. покажч. до 70-річчя від дня народж. - Сидорук, Інна Петрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, бібліотека, 2017)
Біобібліографічний покажчик підготовлено до ювілею кандидата економічних наук, доцента кафедри обліку і аудиту Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки – Олега Івановича Гадзевича. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1981 до 2016 рр., а також біографічна довідка. Видання доповнене допоміжними покажчиками. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.

The bio-bibliographical index prepared to jubilee of the candidate of economical sciences, associate professor of the department accounting and auditing of Lesya Ukrainka Eastern European National University – Hadzevych Oleh Ivanovych. The scientist’s papers are presented in the bibliographic order, covering the period from 1981 tо 2016, and biographical information. The edition is added with auxiliary indexes. The bibliographical description of the publications is compiled in accordance with the valid standards. The book is appointed to scholars, teachers, post-graduates, students.
Keywords: бібліографічні видання; bibliography; Гадзевич О. І.; Hadzevych O. I.; 72(4УКР-4ВОЛ)я1