Психологія особистісної події - Вірна, Жанна Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Навчальна дисципліна «Психологія особистісної події» вміщує теоретико-емпіричний матеріал вивчення психологічного феномену особистісної події. Цінним здобутком програми є конкретний теоретико-прикладний матеріал, у якому зібрано оригінальний матеріал з вивчення вказаної проблеми. У програмі висвітлені центральні наукові позиції психологічного феномену особистісної події, які розкривають синергетичний підхід причому у авторській інтерпретації, де вдало об’єднаний аналіз фактичного матеріалу наукових досліджень з проблеми вивчення особистісної події.
Keywords: життєва подія; особистісна подія