Міжнародні фінансові ринки - Сищук, Андрій Артемович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Змістом навчальної дисципліни «Міжнародні фінансові ринки» є вивчення сутнісних характеристик міжнародних фінансових ринків та механізму їх функціонування; вивчення кон’юнктури та основних фінансових інструментів, що використовуються на різних сегментах міжнародних фінансових ринках; дослідження методів технічного та фундаментального аналізу фінансових ринків; визначення напрямів та механізмів участі України у функціонуванні міжнародних фінансових ринків.
Keywords: світовий фінансовий ринок; кон'юнктура фінансового ринку; технічний аналіз фінансового ринку; фундаментальний аналіз на міжнародних фінансових ринках; парадигма функціонування міжнародних фінансових ринків