Викладання основ наукових досліджень та академічної доброчесності для бакалаврів економічного профілю з використанням технологій дистанційного навчання - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Державна наукова установа «Інститут освітньої аналітики», 2023)
Описано електронний курс з основ наукових досліджень та академічної доброчесності для бакалаврів економічного профілю, розроблений автором у веб-середовищі Moodle.
Keywords: наукові дослідження; академічна доброчесність; електронний курс; веб-середовище Moodle