Розвиток прокурорського нагляду за законністю правових актів місцевих органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування - Кравчук, Володимир Миколайович; Kravchuk, V. (Львівський національний університет імені І. Франка, 2005)
На підставі аналізу юридичної літератури досліджується розвиток прокурорського нагляду за законністю правових актів владних структур. Значна увага приділяється аналізу функції нагляду прокуратури за додержанням і застосуванням законів. On the basis of analysis of legal literature development of directorate public of prosecutions after legality of legal acts of power structures is explored. Considerable attention is spared to the analysis of function of supervision of office public of prosecutor after inhibition and application of laws.
The development of directorate public of prosecutions after legality legal acts of local bodys of executive power and bodys of selfgovernment
Keywords: прокуратура; правовий акт; самоврядування; the public prosecutor’s office; lawful statement; self-government