Формування навичок комунікативної компетенції під час проведення презентацій - Царьова, С. О.; Tsatyova, S. O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано деякі вимірювання культурних відмінностей і розглянуто шляхи формування навичок комунікативної та культурної компетенції під час проведення презентацій у студентів та аспірантів ВНЗ. Підкреслено необхідність уведення курсів крос-культурної комунікації у навчальні програми з іноземних мов українських університетів. The paper analyzes some dimensions of cultural differences and ways of training cultural and communicative competence skills in giving oral presentations to university and post-graduate students. It emphasizes the need for introducing cross-cultural courses in the curriculums of Ukrainian universities.
Training of Communicative Competence in Giving Presentations
Keywords: комунікативна компетенція; communicative competence; презентації; presentations; крос-культурна комунікація; cross-cultural communication