Соціокультурна ідентичність : програма нормативної навчальної дисципліни - Возняк, Сергій Степанович; Vozniak, Serhii S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Мета навчальної дисципліни – ознайомити студентів з основними категоріями та тенденціями соціокультурної ідентичності медіа-сфері у контексті сучасної культурософії, сформувати певну методолічну і практичну позицію.
Програма навчальної дисципліни «Соціокультурна ідентичність» підготовки магістра, галузі знань 03 Гуманітарні науки, спеціальності 034 Культурологія, за освітньої програмою Культурологія.
Keywords: онтологія; ідентичність