Вступ до фаху «Міжнародні відносини» - Коцан, Наталія Несторівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Розраховано на студентів освітньо-професійної програми «Міжнародні відносини» спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Волинського національного університету імені Лесі Українки. До навчально-методичного комплексу входить силабус, тематичний план лекцій, плани семінарських занять, шкала оцінювання, кейси і завдання для самостійної роботи. Крім того, студентам пропонується словник понять і термінів курсу та короткий словник політолога-міжнародника.
Keywords: міжнародні відносини; вища освіта; освітній потенціал; академічна доброчесність