Фізична культура в здоровому способі життя студента - Митчик, Олександр; Кліш, Ірина; Панасюк, Олександр; Mytchyk, Oleksandr; Klish, Iryna; Panasiuk, Oleksandr (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
У статті розглянуто питання про особливості розуміння студентами поняття здорового способу життя, ставлення до фізичної культури й спорту під час навчання в університеті та їхніх життєвих пріоритетів. The article deals with the question of peculiarities of understanding by students of healthy lifestyle, attitude to physical culture and sport during studying at the university, and also their life priorities.
Physical Culture in Healthy Lifestyle of a Student
Keywords: здоров’я; здоровий спосіб життя; фізична культура; студенти; health; healthy lifestyle; physical culture; students